BDO CampsObers

Sponsoring
BDO voelt zich sterk verbonden met sport. Niet alleen topsport, maar ook de breedtesport neemt binnen de organisatie een belangrijke plaats in. Doelen stellen, samenwerken in een team, ambitie, lef en inzet tonen zijn waarden die sporten zo waardevol maken. En niet alleen voor BDO, maar voor de hele maatschappij. 

Sponsor van o.a. de KNHB, Euro Hockey League, Ajax en BDO Voetbaldebat.

Partner van de KNHB
KNHBSinds 1995 is BDO partner van de KNHB. De jarenlange samenwerking en advisering aan hockeyverenigingen heeft tot verschillende onderzoeken en publicaties geleid die een praktische aanvulling vormen voor de totstandkoming van beleid bij sportverenigingen. BDO ondersteunt naast de hockeybond ook het Fonds voor jonge, getalenteerde spelers (SIBT) en organiseerde in 2006 samen met de FIH het BDO WK Hockey voor mannen in Mönchengladbach.

Financieel advies
Als onderdeel van de sponsorovereenkomsten adviseert BDO hockeyclubs bij hun financieel bestuur.

Euro Hockey League
In het najaar van 2007 starte de nieuwe Euro Hockey League. BDO is als partner verbonden aan deze nieuwe opzet van het Europese clubhockey.

BDO en Ajax
AjaxVanaf 2002 werken BDO en Ajax nauw samen. Het logo van BDO is terug te vinden in de Amsterdam ArenA en op drukwerk van Ajax. Bij elke thuiswedstrijd in de eredivisie en de Champions League ontvangt BDO klanten en relaties in het stadion van Ajax.

BDO Voetbaldebat
Het nationale BDO Voetbaldebat uitgegroeid tot een gewaardeerd evenement, waar toppers uit het bedrijfsleven met elkaar discussiëren over de thema’s financiën, ondernemen en voetbal.

Verder lezen?

Direct aan de slag met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project

Word ook lid

  • Actuele informatie over bijna 2000 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten
  • Per regeling alle relevante informatie die je nodig hebt, incl. aanvraagformulieren
  • Toegang tot regelingen die je nergens anders kunt vinden
  • Handige dossiers helpen je op weg
  • Dagelijks uitgebreid en bijgewerkt
  • We bestaan inmiddels 15 jaar, en zijn hiermee een van de meest ervaren partijen
  • Je bent al lid voor slechts € 30,- per maand