Subsidies
Fondsen

Financiële middelen voor bedreigende schulden situaties

Financiële middelen om bedreigende schuldensituaties op te lossen, die kunnen leiden tot huisuitzetting, afsluiting van gas-, water en elektra en schulden bij de ziektenkostenverzekereraars. De aanvraag moet gedaan worden door een professionele hulp- of dienstverleners. De subsidie bedraagt in de regel maximaal € 3750, een enkele keer kan tot een hogere bijdragen worden besloten.

Jaarbudget:
Variabel
Per uitgifte
€ 0 - € 3.750
Indientermijn:
-

Realiseer jouw ambitie

Realiseer jouw ambitie

Meld je hier aan

Toepassing

Financiële middelen om bedreigende schuldensituaties op te lossen. Hierbij gaat het om bestaansbedreigende schulden die kunnen leiden tot huisuitzetting, afsluiting van gas-, water en licht en schulden bij de ziektenkostenverzekereraar die nog niet zijn aangemeld bij het CAK.

Doelgroep

Aanvragen kunnen alleen door door professionele hulp- of dienstverleners worden ingediend.
Aanvragen die rechtstreeks van de cliënten komen, worden doorverwezen.

Werkgebied

Regio Den-Haag.

Voorwaarden

Het moet gaan om bestaansbedreigende schulden die kunnen leiden tot huisuitzetting, afsluiting van gas-, water en licht en schulden bij de ziektenkostenverzekereraar 

Subsidie

In de regel zal maximaal € 3750 beschikbaar gesteld worden, en alleen als alle bedreigende maatregelen daarmee worden afgewend èn er mag worden aangenomen dat herhaling van de problemen in de toekomst vermeden kunnen worden. Een enkele keer kan tot een hogere bijdrage dan € 3750 worden besloten.

Aanvragen

Via een aanvraagformulier.

Meesturen

  • Rapport waarin de situatie van de cliënt wordt geschetst, de oorzaak van de problemen, de oplossingen die rapporteur voor ogen heeft, de motivatie van de cliënt en de concrete hulpvraag
  • Bewijs van inkomen
  • Kopie van het laatste bankafschrift
  • Zeer recente saldo-opgave van alle schulden waarvoor een bijdrage wordt gevraagd en alle andere stukken die maar van belang zijn voor de aanvraag

Indientermijn

Hulp nodig met je aanvraag?

Alles leuk en aardig horen we je zeggen, maar ik ben geen specialist. Maar wij wel! Kom je er niet aan uit? We helpen je graag op weg. Kijk snel voor welke webinars je je kunt inschrijven. 

Ga naar de webinars
Webinar subsidieaanvragen fondswervingonline fondswerving

Contact

Funding informatie

Wij ondersteunen deze organisatie types
Particulier
Onze aandacht gaat uit naar
Maatschappij en samenleving
Zorg en welzijn
Wij zijn werkzaam in
Provincie Zuid-Holland
Deel deze pagina

Deze informatie bekijken?

Begin direct met het realiseren van jouw ambities. We helpen je met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project!

Meer dan 4800 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten

Jouw eigen persoonlijke dashboard

Alle actuele en relevante informatie onder één dak

Word nu lid

Je bent al lid voor slecht €33,- per maand.
Ja, ik wil nu direct lid worden