Subsidies
Fondsen

Subsidie voor initatieven op het gebied van educatie, vitaliteit en duurzaamheid

Financiële ondersteuning en inzet van vrijwilligers voor mooie initiatieven in de Nederlandse samenleving. Het fonds richt zich voornamelijk op de thema's onderwijs en educatie, vitaliteit en duurzaamheid. Je kunt denken aan bijvoorbeeld projecten op het gebied van lezen, rekenen en schrijven, activiteiten voor ouderen en het opruimen van afval in natuurgebieden. In aanmerking komen organisaties zonder winstoogmerk, zoals stichtingen en verenigingen. Je kunt online een aanvraag indienen. 

Jaarbudget:
€ 90.000
Per uitgifte
Afhankelijk van aanvraag
Indientermijn:
Doorlopend

Realiseer jouw ambitie

Realiseer jouw ambitie

Meld je hier aan

Toepassing

Het fonds stimuleert medewerkers van Mazars om bewuste keuzes te maken en een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Mazarianen helpen buiten en binnen de organisatie mensen zich te ontwikkelen. Het fonds ondersteunt diverse projecten, activiteiten en initiatieven in de samenleving, voornamelijk op het gebied van onderwijs, vitaliteit en duurzaamheid.

Onderwijs

Activiteiten voor alle leeftijden en lagen in de maatschappij, maar ze richten zich met name op onderwijs voor kinderen en jongeren. Je kunt denken aan het vergroten van kennis en vaardigheden binnen het financiële gebied, bevordering van toetreding tot de arbeidsmarkt en projecten op het gebied van lezen, rekenen en schrijven. 

Vitaliteit
Het verbeteren en vergroten van de vitaliteit en daarmee het welzijn van zoveel mogelijk mensen.

Duurzaamheid

Mensen bewust maken van hun negatieve impact op het klimaat en milieu en vervolgens het stimuleren en activeren van hun positieve impact daarop.

Doelgroep

Not-for-profit instellingen, zoals verenigingen en stichtingen met een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) of SBBI (Sociaal Belang Behartigende Instelling) status. 

Werkgebied

De regeling is in Nederland van toepassing.

Voorwaarden

Je aanvraag moet betrekking hebben op bovenstaande activiteiten.

Aanvragen

Online, via de website van het fonds (zie links).

Meesturen
Over het algemeen moet je de onderstaande stukken meesturen met je aanvraag.

  • Begroting en dekkingsplan
  • Projectplan
  • Uittreksel Kamer van Koophandel
  • Statuten (indien de aanvrager een rechtspersoon is)
  • Recente jaarrekening (indien de aanvrager een rechtspersoon is, en de aanvragende rechtspersoon langer dan een jaar bestaat)

Hulp nodig met je aanvraag?

Alles leuk en aardig horen we je zeggen, maar ik ben geen specialist. Maar wij wel! Kom je er niet aan uit? We helpen je graag op weg via onze uitgebreide kennisbank, ons unieke stappenplan en een on demand webinar.

Vertel me meer
Webinar subsidieaanvragen fondswervingonline fondswerving

Contact

Funding informatie

Wij ondersteunen deze organisatie types
Non-profit
Onze aandacht gaat uit naar
Maatschappij en samenleving
Natuur, milieu en energie
Onderwijs
Sport recreatie en evenementen
Zorg en welzijn
Wij zijn werkzaam in
Provincie Drenthe Provincie Flevoland Provincie Friesland Provincie Gelderland Provincie Groningen Provincie Limburg Provincie Noord-Brabant Provincie Noord-Holland Provincie Overijssel Provincie Utrecht Provincie Zeeland Provincie Zuid-Holland Nederland
Deel deze pagina

Deze informatie bekijken?

Begin direct met het realiseren van jouw ambities. We helpen je met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project!

Meer dan 4800 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten

Jouw eigen persoonlijke dashboard

Alle actuele en relevante informatie onder één dak

Word nu lid

Je bent al lid voor slecht €33,- per maand.
Ja, ik wil nu direct lid worden