Subsidie voor projecten van maatschappelijk belang, bij voorkeur met een medische achtergrond

Subsidies, Fondsen
Financieel ondersteunen van maatschappelijk gerichte organisaties en/of rechtspersonen, bij voorkeur met een medische achtergrond alsmede voor oncologie. Het fonds heeft bij voorkeur belangstelling in projecten in de regio Midden Brabant, maar is daartoe niet beperkt. Ook projecten buiten deze regio worden niet uitgesloten. Je kunt de subsidie het hele jaar door schriftelijk aanvragen.

Toepassing

Financieel ondersteunen van projecten van maatschappelijk belang, bij voorkeur met een medische achtergrond alsmede voor oncologie.

De invulling hiervan beperkt zich niet uitsluitend tot het financieel ondersteunen van de aanvragen, maar ook door inhoudelijk een bijdrage te leveren aan de door aanvragers voorgenomen initiatieven. Hierbij valt te denken aan het formuleren van juridische structuren en het inzetten van kennis en ervaring, opgedaan bij in het verleden opgezette projecten.

In bijzondere gevallen kunnen er financiële garanties worden gegeven voor exploitatie geven alsmede voor subsidies voor opstartkosten en dergelijke.

Werkgebied

Het fonds heeft bij voorkeur belangstelling in projecten in de regio Midden Brabant, maar is daartoe niet beperkt. 
Ook projecten buiten deze regio worden niet uitgesloten.

Voorwaarden

De projecten moeten van maatschappelijk belang zijn, bij voorkeur met een medische achtergrond alsmede voor oncologie.

Subsidie

De subsidiebedragen zijn bij deze verstrekker waarschijnlijk beperkt van omvang, tot maximaal ca. € 3000 per jaar.

Aanvragen

Schriftelijk, zie contactgegevens.