20.000 euro subsidie om je eigen vernieuwende journalistieke start-up te beginnen

Heb je een vernieuwend idee om de journalistiek te vernieuwen? Dien dan nú je projectvoorstel in om kans te maken op 20.000 euro subsidie om je eigen journalistieke start-up te beginnen, huisvesting ter waarde van 5.000 euro en een businesscoach ter begeleiding. Aanmelden kan tot 20 november a.s. Zie ook de video in dit artikel.

Het idee

Wanneer je een idee hebt om de journalistiek te vernieuwen kun je je aanmelden.
Samen met experts uit de journalistiek en het bedrijfsleven ga je tien masterclasses lang aan de slag om je idee uit te breiden en aan te scherpen. Van marketing en presenteren, tot verdienmodellen en marktonderzoek: elk aspect van het ondernemerschap komt langs.
De drie beste aanvragen winnen maximaal 20.000 euro subsidie, huisvesting en een businesscoach.

De voorwaarden

Het project moet door minimaal twee personen worden ingediend. Journalistieke kennis is daarbij natuurlijk handig, maar ook andere kennis en kunde zijn meer dan welkom. Denk bijvoorbeeld aan iemand met een financiële achtergrond, een programmeur en marketeer. Als je dat al in huis hebt, scheelt dat veel tijd en geld.

Het geld

De drie beste aanvragen winnen maximaal 20.000 euro subsidie, huisvesting ter waarde van 5.000 euro en een businesscoach ter begeleiding van de start-up.

Aanvragen

Ga naar de subsidieverstrekker.