Subsidie voor materialen, dagbesteding en evenementen voor mensen met een langdurige beperking

Vanaf 3 september kun je subsidie aanvragen voor projecten die een bijdrage leveren aan aan de kwaliteit van leven van mensen met een langdurige beperking op het vlak van gezondheid. In deze subsidieronde kun je subsidie aanvragen voor materialen, dagbesteding en evenementen. Enige spoed is geboden want je kunt de subsidie gedurende een beperkte periode aanvragen.

Over de subsidie Klein Geluk

Via dit subsidieprogramma kun je subsidie aanvragen voor projecten gericht op mensen die door hun langdurige gezondheidsbeperking minder kwaliteit van leven ervaren. Voor jonge en oude mensen die zelfstandig, onder begeleiding of in een zorginstelling wonen. 

In de aanvraagperiode van 03-09-2018 tot 15-10-2018 kun je subsidie aanvragen voor materialen, dagbesteding en evenementen gericht op mensen die door hun langdurige gezondheidsbeperking minder kwaliteit van leven ervaren.

Toepassing

Het programma Klein Geluk is bedoeld voor mensen die door hun langdurige gezondheidsbeperking minder kwaliteit van leven ervaren. Voor jonge en oude mensen die zelfstandig, onder begeleiding of in een zorginstelling wonen.

De doelgroep is enorm divers. Iedereen is uniek, maar heeft met elkaar gemeen dat de afhankelijkheid en de beperking(en), ‘gewone’ dingen en geluk minder vanzelfsprekend maken.

Er is subsidie voor materialen, dagbesteding en evenementen die een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van mensen met een langdurige beperking op het vak van gezondheid. Hiervoor worden 6 calls uitgeschreven gedurende de looptijd van het programma.

Daarnaast is er subsidie voor het bewerkstelligen van een structurele verandering die een positieve bijdrage levert aan de kwaliteit van leven van mensen met een langdurige beperking op het vlak van gezondheid. Hiervoor worden gedurende het programma 3 thema calls uitgeschreven.

Meer informatie

Ga naar de subsidie