Kunst, cultuur en media

Tweede internationale call voor kunstenaars die schoonheid op een nieuwe manier willen definiëren

Fondsenwerving fondsen kunstenaars schoonheid subsidie

Kunstenaars uit de hele wereld worden uitgenodigd om hun visie op schoonheid te delen en kans te maken op een tentoonstelling in Milaan, een artikel in Vogue en $ 5.000 subsidie. Deze Open Call biedt een unieke kans voor kunstenaars om hun stem te laten horen en bij te dragen aan de vormgeving van niet alleen de toekomst van Vogue, maar ook van onze collectieve ervaring van cultuur. Om een inclusieve en diverse visie te ondersteunen, zullen de inzendingen worden beoordeeld door Vogue-medewerkers van over de hele wereld en door experts uit de internationale visuele gemeenschap met uiteenlopende achtergronden. Je kunt je werk online indienen tijdens de aanvraagperiode.

Alle visuele esthetieken, van realisme tot fantasie, van documentair geïnspireerd tot glamour, van direct tot suggestief

Onlangs is de tweede call aangekondigd, een uitnodiging aan kunstenaars over de hele wereld om werk in te dienen dat de traditionele opvattingen van schoonheid uitdaagt. Terwijl we culturele verschuivingen doormaken, is het tijd dat ook onze ideeën over schoonheid evolueren. Deze oproep is gericht op kunstenaars die in verschillende formaten werken, zoals fotografie, video of beide, en de vraag stellen: Wat betekent schoonheid vandaag?

Deze open call staat open voor alle visuele esthetieken, van realisme tot fantasie, van documentair geïnspireerd tot glamour, van direct tot suggestief. Kunstenaars die projecten hebben gemaakt met behulp van AI kunnen ook deelnemen, mits het gebruik ervan wordt vermeld.

Prijs

Geselecteerde werken zullen deel uitmaken van een hoofdtentoonstelling in Milaan en krijgen de kans om in een editie van Vogue te verschijnen. Bovendien zullen twee kunstenaars die het meest overtuigende en betekenisvolle werk indienen, elk een subsidie van $5.000 ontvangen om hun artistieke inspanningen verder te ondersteunen en hun groei te bevorderen.

Wie kan werk indienen

Deze call biedt een unieke kans voor kunstenaars om hun stem te laten horen en bij te dragen aan de vormgeving van niet alleen de toekomst van Vogue, maar ook van onze collectieve ervaring van cultuur.

Inzendtermijn

De inzendtermijn voor deze call loopt van 1 maart tot en met 15 mei 2023. Inzendingen zijn gratis en de enige vereiste is dat deelnemers minimaal 18 jaar oud zijn. Kunstenaars die zijn geselecteerd bij eerdere calls kunnen ook deelnemen, zolang zij een nieuw project indienen.

Om een inclusieve en diverse visie te ondersteunen, zullen de inzendingen worden beoordeeld door Vogue-medewerkers van over de hele wereld en door experts uit de internationale visuele gemeenschap met uiteenlopende achtergronden.

Dit is een geweldige kans voor kunstenaars om hun unieke perspectief op schoonheid te delen en samen een nieuwe definitie van schoonheid te creëren.

Meer informatie

Meer informatie of je aanmelden voor deze call.