Vandaag nog je eigen culturele project in Amsterdam pitchen bij twee cultuurfondsen!

Cultureel Amsterdam opgelet! Schrap je agenda voor vanmiddag, want je hebt de mogelijkheid om vanmiddag je culturele project te pitchen bij twee cultuurfondsen. Eén fonds is bovendien gloednieuw en zal zich vanmiddag presenteren. Daarnaast kun je meepraten over de toekomst van kleinschalige subsidies voor kunst in de buurt.

Kunst in De Straat Als Feest Voor De Buurt

Alleen maar positieve vibes, want veel leuker kan het niet worden voor iedereen die betrokken is bij kunst- en cultuurprojecten in Amsterdam.

Vanmiddag 8 juni ben je welkom in de Uilenburgersjoel (Nieuwe Uilenburgerstraat 91 in Amsterdam) voor een meer dan interessant programma over kleinschalige kunst.

Bovendien kun je tijdens de borrel op speeddate met het AFK en Stichting Kunst & Cultuur Amsterdam Centrum om je eigen project te pitchen :-)

Waar en hoe laat

Je bent vrijdagmiddag 8 juni vanaaf 15.00 uur welkom in de Uilenburgersjoel (Nieuwe Uilenburgerstraat 91) in Amsterdam.

15.00
Inloop

15.30
Symposium

17.15
Borrel en speeddate met het AFK en Stichting Kunst & Cultuur Amsterdam Centrum om je eigen project te pitchen

Symposium

Vandaag presenteert Stichting Kunst & Cultuur Amsterdam Centrum hun nieuwe stichting. 

Moderator Sandra Rottenberg gaat bovendien het gesprek aan met Mascha ten Bruggencate van het nieuwe dagelijkse bestuur Stadsdeel Centrum, Laura van Oord van het AFK, Guikje Roethof van de Amsterdamse Kunstraad, Rob van Waaijen van de Kunstschooldag, artiesten en het publiek over de toekomst van kleinschalige subsidies voor kunst in de buurt.

Speeddate met twee Amsterdamse cultuurfondsen

Met wereldvreemde muziek van de 6-koppige blaas en drumband De Nieuwe Buren, een ode aan de subsidie door scenarioschrijfster Randa Peters en nemen Cees Koldijk van de 4Tuoze Matroze en zijn dochter Maya Shanti je mee naar de Oostelijke Eilanden.

Daarnaast is er een overzichtsexpositie met het werk van Hannes Wallrafen, Georgien Overwater, Aafke Steenhuis, Sjaak van der Leden en Maria Heijdendael.

Maar nog interessanter wellicht: je kunt tijdens de borrel op speeddate met het AFK en Stichting Kunst & Cultuur Amsterdam Centrum om je eigen project te pitchen.

Kortom: Kom gezellig langs as vrijdag in de Uilenburgersjoel!

Help ons Fondswervingonline nog beter te maken

Wist je trouwens dat we dagelijks research doen naar nieuwe subsidiemogelijkheden voor o.a. organisaties op het gebied van kunst en cultuur?

Vrijwel dagelijks komen er nieuwe subsidies en fondsen bij en voegen we nieuw mogelijkheden toe om je te helpen met het vinden én aanvragen van subsidies en fondsen.

Of het nu gaat om subsidies, fondsen, crowdfunding of sponsoring, we helpen je op weg!

Door nu lid te worden van Fondswervingonline help je niet alleen jezelf, maar help je ons Fondswervingonline nóg beter te maken ;-)
 

Word ook lid van Fondswervingonline