Onderwijs

Subsidie voor onderzoeksprojecten hogescholen

Hogescholen kunnen tot 22 juni subsidie aanvragen voor onderzoeksprojecten in samenwerking met de publieke sector. De subsidie stimuleert samenwerking en kennisuitwisseling tussen hogescholen en professionals uit de publieke sector en heeft als doel het creëren van ruimte voor praktische innovaties die direct aansluiten op de dienstverlening door de sector. Per aanvraag is er maximaal € 300.000 beschikbaar.

Raak-publiek

Het doel van de regeling RAAK-publiek is het bevorderen van de samenwerking tussen hogescholen en het beroepenveld van hbo-professionals die werkzaam zijn in de publieke sector. De samenwerking is gericht op kennisontwikkeling en -toepassing. Gestuurd door de vraag vanuit het beroepenveld wordt in netwerken van hogescholen en het beroepenveld onderzoek uitgevoerd.

Voor wie

De hoofdaanvrager dient een door de overheid bekostigde hogeschool te zijn, waarbij een door het College van Bestuur van de penvoerende hogeschool benoemde projectleider het aanspreekpunt is voor de subsidieverstrekker. De aanvraag dient te zijn opgesteld onder verantwoordelijkheid van een lector.
De aanvraag moet gedaan worden met een aantal partijen uit de publieke sector.

Wanneer

Je kunt tot uiterlijk 22 juni 2017,14.00 uur CET deze subsidie aanvragen.

Subsidiebedragen

Het beschikbare budget voor deze call is € 7,2 miljoen.
Per RAAK-publiek project kan maximaal € 300.000,- worden aangevraagd.

Meer informatie

RAAK-publiek 2017

Deze informatie bekijken?

Begin direct met het realiseren van jouw ambities. We helpen je met het vinden en aanvragen van financiële middelen voor je organisatie of project!

Meer dan 4800 subsidies, fondsen, fiscale regelingen en kredieten

Jouw eigen persoonlijke dashboard

Alle actuele en relevante informatie onder één dak

Word nu lid

Je bent al lid voor slecht €33,- per maand.
Ja, ik wil nu direct lid worden